عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

سفر زلنسکی به عربستان برای گفتگو در مورد صلح و تبادل اسرا

رئیس جمهور اوکراین امروز سه‌شنبه وارد عربستان سعودی شد تا در مورد پیشبرد مذاکرات صلح و تبادل اسرا با روسیه با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی گفتگو کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولودمیر زلنسکی اعلام کرد که وارد عربستان شده تا گفتگو با بن سلمان را در مورد فرمول صلح ادامه دهد.

وی در حساب ایکس خود نوشت: اولین موضوع فرمول صلح است. ما اکنون در حال نزدیک شدن به اولین نشست صلح بوده و به حمایت فعال عربستان متکی هستیم. دومین مسئله نیز بازگشت اسرای جنگی است.

زلنسکی یک فرمول ۱۰ بندی برای صلح در اوکراین را ارائه کرده است که شامل عقب نشینی نیرو‌های روسیه از اوکراین می‌شود درحالی که دو طرف هنوز در حال جنگ در هزار و ۵۰۰ کیلومتری خط مقدم جبهه هستند.

محمد بن سلمان ولیعهد سعودی به دنبال تقویت موقعیت خود به عنوان یک واسطه برای توقف جنگ بین روسیه و اوکراین بوده است در حالی که ریاض همچنان در خصوص سیاست‌های انرژی با مسکو همسو است.

روز قبل بن سلمان میزبان ویاچسلاو ولودین رئیس دوما و جمعی از مقام‌های روسیه بود.

سفر زلنسکی در حالی صورت گرفته که نیرو‌های کی‌یف به آرامی از شرق اوکراین عقب نشینی می‌کنند. به گفته تحلیلگران، روسیه ابتکار عمل را با استفاده از شمار زیاد نیرو‌ها و تسلیحات به دست گرفته است در حالی که اوکراین منتظر شنیدن خبر‌هایی در مورد تدارکات جدید شرکای غربی خود است.

ارتش اوکراین امروز اعلام کرد که نیرو‌های خود را از دو روستای دیگر در نزدیک آودیوکا در شرق منطقه دونتسک به دنبال درگیری شدید شبانه، عقب نشانده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر